Pizzete din vinete

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 11 Mar 2013 | 3859 vizualizari

 

O retete dietetica,de post sau vegetariana.
Aceste pizzete pe "blat" de vinete,peste care puteti adauga ce umplutura doriti,sunt foarte gustoase si sunt potrivite pentru o cina usoara.
Reteta mea este facuta in toamna,cu ingrediente proaspete din gradina,dovleacul il puteti inlocui cu dovlecel.

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata - mare
  • cca 100 g dovleac
  • 1 rosie
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • muguri de pin
  • Ketchup (homemade)
  • sare si piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizzete din vinete:

Taiem vanata felii potrivit de groase, presaram sare si le lasam deoparte pentru a iesi amareala din ele. Dovleacul curatat il dam pe razatoarea mare. Ceapa o taiem julien. Rosia o taiem cubulete, iar patrunjelul il tocam. Amestecam ingredientele de mai sus intr-un bol si condimentam cu sare si piper dupa gust. Spalam feliile de vanata, le ungem cu ketchup si adaugam 1-2 linguri din compozitia de mai sus. Presaram cativa muguri de pin si punem pizzetele intr-o tava pe foaie de copt. Dam tava la cuptor pentru cca 25-30 de minute.

Pofta Buna!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizzete din vinete" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizzete