Aperitiv chec cu masline si kaizer afumat

de AlexTeacher in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2017 | 7305 vizualizari

 

Pentru ca nu am fost niciodata de acord cu risipa, iti arat cum sa transformi resturile din frigider in ceva gustos. Checul aperitiv cu masline si kaizer afumat este perfect din acest punct de vedere, si este totodata capabil sa transforme niste ingrediente banale intr-un preparat foarte gustos.
Reteta video pas cu pas o gasesti mai sus.

 

INGREDIENTE

  • 180 g de faina
  • 6 oua la temperatura camerei
  • 200 g de cascaval dat pe razatoare
  • 150 g de masline fara samburi, rondele
  • 150 g de kaizer afumat taiat cuburi
  • 2 ardei kapia in otet tocati cuburi
  • 1 lingurita rasa de boia
  • 1 lingurita rasa de cimbru
  • 1 plic de praf de copt
  • 40 ml de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • unt si faina pentru tapetat tava sau de hartie de copt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chec cu masline si kaizer afumat:

Reteta aceasta nu-i batuta in cuie, pastreaza doar faina si ouale si schimba ingredientele in functie de ce ti-a mai ramas prin frigider.

In prima faza, amesteca faina cu praful de copt. Folosind un mixer, bate ouale cu sare pana devin pufoase. Incorporeaza faina cu praful de copt amestecand in continuare. Procedeaza la fel si cu uleiul. Pune apoi cascavalul, maslinele, kaizerul, ardeii kapia, boia, cimbru si piper si de data aceasta amesteca folosind o spatula de silicon.

Tapeteaza cu unt si faina o forma de tort cu fund detasabil sau o forma de cozonac. Pune compozitia in aceasta si da-o in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade C, pentru 30 de minute sau pana cand este perfect crescut si rumenit si a trecut testul scobitorii. 

 Lasa-l sa se raceasca pe un tocator. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Este foarte important sa nu deschizi usa cuptorului in timpul procesului de gatire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chec cu masline si kaizer afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

21.11.2017, 17:20

Berea mai lipseste de aici

AlexTeacher 1

22.11.2017, 13:12

Adevarul e ca ar merge o bere )

marcela1979 1

29.12.2017, 19:39

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pipérade basquaise