Aperitiv ciuperci umplute cu branzeturi

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 6 Iun 2017 | 629 vizualizari

 

Ciupercile umplute sunt in topul preferintelor noastre. Se prepara usor si au calitati nutritive deosebite. De aceasta data, am dorit sa nu folosesc carne sau mezel.

 

INGREDIENTE

  • 20 ciuperci champignon
  • 300 gr rosii chery
  • 300 gr branza burduf amestec [ vaca+ oaie ]
  • 200 gr cas afumat Karavan pentru grill
  • 2 cepe verzi
  • 2 linguri masline verzi [fara samburi ]
  • 1 /2 ardei kapia verde
  • 1 lingura ulei masline
  • 1 lingura otet balsamic de Modena
  • frunze busuioc verde
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv ciuperci umplute cu branzeturi:


  1. Ciupercile se curata de pielita si se indeparteaza coditele.

  2. Curatati si spalati legumele.

  3. Se toaca marunt ardeiul, coditele de ciuperci si cele de ceapa verde.

  4. Amestecati branza de burduf cu legumele tocate.

  5. Umpleti ciupercile cu acest amestec.

  6. Rosiile se taie jumatati si se pun intr-un bol.

  7. Sarati rosiile, apoi le amestecati cu putin ulei de masline si otet balsamic.

  8. Feliati casul afumat.

  9. Se asaza ciupercile intr-o tava cu hartie de copt.

  10. Peste fiecare ciuperca, se pune cate o felie de cas afumat si o jumatate de rosie.

  11. Se da tava la cuptor sa se gratineze ciupercile, pana in momentul in care s-au topit branzeturile.

  12. Serviti ciupercile cu branzeturi, decorate cu frunzulite verzi de busuioc.


Pofta buna !!!!

 

TIPS-URI

1

Nu am folosit sare in exces, pentru ca am considerat ca branzeturile au suficienta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv ciuperci umplute cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 15 %
229.99 lei
195.49 lei

Panini Maker

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Rocsi 1

07.06.2017, 19:49

Ai mei iubesc ciupercile umplute cu branzeturi!

kytz 1

08.06.2017, 08:52

Tare bune trebuie să fie (fără carne, că doar ciuperca o înlocuiește cu brio)!

noiinbucatarie 1

13.06.2017, 15:32

Si mie imi plac!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lasagna cu carne de pui si ciuperci
  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu ciuperci si amestec de carne