Aperitiv ciuperci umplute cu branzeturi

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 6 Iun 2017 | 1133 vizualizari

 

Ciupercile umplute sunt in topul preferintelor noastre. Se prepara usor si au calitati nutritive deosebite. De aceasta data, am dorit sa nu folosesc carne sau mezel.

 

INGREDIENTE

  • 20 ciuperci champignon
  • 300 gr rosii chery
  • 300 gr branza burduf amestec [ vaca+ oaie ]
  • 200 gr cas afumat Karavan pentru grill
  • 2 cepe verzi
  • 2 linguri masline verzi [fara samburi ]
  • 1 /2 ardei kapia verde
  • 1 lingura ulei masline
  • 1 lingura otet balsamic de Modena
  • frunze busuioc verde
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv ciuperci umplute cu branzeturi:


  1. Ciupercile se curata de pielita si se indeparteaza coditele.

  2. Curatati si spalati legumele.

  3. Se toaca marunt ardeiul, coditele de ciuperci si cele de ceapa verde.

  4. Amestecati branza de burduf cu legumele tocate.

  5. Umpleti ciupercile cu acest amestec.

  6. Rosiile se taie jumatati si se pun intr-un bol.

  7. Sarati rosiile, apoi le amestecati cu putin ulei de masline si otet balsamic.

  8. Feliati casul afumat.

  9. Se asaza ciupercile intr-o tava cu hartie de copt.

  10. Peste fiecare ciuperca, se pune cate o felie de cas afumat si o jumatate de rosie.

  11. Se da tava la cuptor sa se gratineze ciupercile, pana in momentul in care s-au topit branzeturile.

  12. Serviti ciupercile cu branzeturi, decorate cu frunzulite verzi de busuioc.


Pofta buna !!!!

 

TIPS-URI

1

Nu am folosit sare in exces, pentru ca am considerat ca branzeturile au suficienta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv ciuperci umplute cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Rocsi 1

07.06.2017, 19:49

Ai mei iubesc ciupercile umplute cu branzeturi!

kytz 1

08.06.2017, 08:52

Tare bune trebuie să fie (fără carne, că doar ciuperca o înlocuiește cu brio)!

Rahela Velicu 1

13.06.2017, 15:32

Si mie imi plac!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ficatei de pui cu mazare
  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de vanilie și zmeură

de RODIMUR 5

ieri la 23:48

Gem de caise

ieri la 08:00

Castraveți in oțet, fără sterilizare

de Ina 7

pe 19.07 la 22:23

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv surpriza Roberta