Aperitiv cu avocado, crema de branza si somon afumat

de Ina in Aperitive / Garnituri, 30 Dec 2014 | 6287 vizualizari

 

Este prima data cand cumpar , prepar si mananc avocado :">
M-a convins sa fac acest lucru , reteta postata de Bucataras, cu ceva timp in urma.

Multumesc, Gusti, este un preparat excelent! :X

 

INGREDIENTE

  • 1 avocado
  • 1 cutie de branza crema cu verdeturi
  • 1 cutie de Fagaras
  • 100 g file de somon afumat
  • 2-3 frunze de ceapa verde
  • sare
  • 1 lingura ulei de masline
  • zeama de lamaie
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu avocado, crema de branza si somon afumat:

Taiem avocado in doua jumatati egale, scotandu-i samburele. Curatam coaja , apoi taiem fructul cubulete.


Stropim bucatile de avocado cu ulei de masline si suc de lamaie , presaram putina sare si amestecam bine torul .


Fagarasul si crema de branza cu verdeturi se mixeaza bine, apoi se amesteca cu ceapa tocata marunt. Daca este cazul, completam gustul de sare.


Somonul se taie in bucati mici.


Se asambleaza aperitivul in straturi, folosindu-ne de forme speciale . Eu am folosit formele cilindrice de la revista Pasticeria .


Asezam cilindrul pe o farfurioara/ platou si punem in interior cubulete de avocado. Nivelam, apoi asezam peste avocado 1-2 linguri cu crema de braza si ceapa, apoi bucatele de somon afumat. Tasam usor , apoi scoatem cu grija cilindrul .


Decoram cu frunze de patrunjel si stropim preparatul cu zeama de lamaie .


Este excelent pentru masa de Revelion si nu numai.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Stopiti bine preparatul cu zeama de lamaie. Aceasta ajuta ca aperitivul sa-si mentina culoarea mai mult timp si sa nu oxideze somonul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu avocado, crema de branza si somon afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Anett 1

31.12.2014, 13:26

woooow suuuuper!

marcela1979 1

01.01.2015, 10:42

Rocsi 1

01.01.2015, 20:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec cu afine si merisoare
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saratele

ieri la 19:21

Prăjitură arlechin cu căpșuni

ieri la 16:31

Negresa cu cafea si nuci

de laura_n 6

ieri la 16:26

RETETA RECOMANDATA
Coşuleţe aperitiv cu brânză, măsline şi somon afumat