Aperitiv cu branza si iaurt grecesc

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 31 Iul 2016 | 1666 vizualizari

 

Rapid, usor, foarte gustos!

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 180 gr. unt(82% grasime)
  • 300 gr. faina
  • 100 gr smantana( 20% grasime)
  • 1 ou
  • un praf bun de sare

Umplutura:

  • 500gr iaurt grecesc
  • 250 gr. telemea cremoasa
  • 2 cutii( 360 gr) perlute de branza
  • 2 oua
  • 3 linguri pline de gris
  • ardei capia rosu
  • patrunjel cret
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu branza si iaurt grecesc:

Blat: Se amesteca ingredientele, untul rece taiat felii cu faina, smantana, oul si praful de sare si se framanta aluatul cat sa se lege.


Se infoliaza si se da la rece cat timp preparam umplutura.


Intr-un vas, se pune crema de branza perlute, branza cremoasa si se faramiteaza cu furculita daca e nevoie, apoi se adauga iaurtul, ouale, grisul si se omogenizeaza.


Se intinde aluatul pe o foaie de copt usor presarata cu faina, eu ma ajut de o foile de prospetime pusa deasupra, sau aveti varianta sa presarati faina si pe sucitor si pe aluat. Se asaza in tava cu tot cu foaia de copt, se ridica usor marginile, se inteapa cu o furculita. Asezam crema de branza si nivelam usor. Coacem aperitivul la 200 de grade pana se rumeneste( in jur de 40 de minute)


Noi l-am mancat cu rosii galbene de gradina...ce bunatate!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu branza si iaurt grecesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

RuxyRux 1

04.08.2016, 00:44

Multumesc muuuuult...chiar a fost tare gustos!

Xandrinne 1

04.08.2016, 14:21

RuxyRux 1

04.08.2016, 21:22

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Sote de brocoli