Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
imi place la nebunie sa rontai ceva !aluat crocant, nuci dar si gustul bogat cremos al branzei au facut din acest aperitiv o incantare pentru papilele mele gustative! PENTRU RETETA 400 :) si pentru voi dragi bucatarasi :)
se face un aluat elastic nelipicios din ingredintele mentionate si se intinde o bila de aluat subtire .Se decupeaza bentite scurte din care se fac mici rulouri.Eu ca sa se coaca asa si s ale pot umple apoi neavand forme speciale am folosit cateva nuci mici intrtegi, in coaja pe care dupa ce s-au copt rulourile le-am impins usor cu degetele si le-am indepartat.
Decupam si mici floricele din aluat pe care le folosim ca capacele pentru rulourile noastre .
Umplem rulourile cu un amestec din crema de branza cu unt si miez de nuci taiat mare.
Este simplu dar delicios!:)
1
umplutura mai poate fi realizata din diverse cobinatii intre branza si: usturoi sau marar sau pasta de ardei.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult