Aperitiv cu branza si nuci-reteta nr.400! :)

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 9 Feb 2011 | 2832 vizualizari

 

imi place la nebunie sa rontai ceva !aluat crocant, nuci dar si gustul bogat cremos al branzei au facut din acest aperitiv o incantare pentru papilele mele gustative! PENTRU RETETA 400 :) si pentru voi dragi bucatarasi :)

 

INGREDIENTE

  • pt.aluat : 
  • 60 g unt
  • 1 lingura ulei 
  • 3 linguri de lapte
  • aprox.100 g faina
  • 1 galbenus de ou de gaina proaspat
  • pt.umplutura :
  • crema de branza Almette cu smanatana 2 linguri,
  • 1 lingura de unt,
  • miezul de la 4 nuci;
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu branza si nuci-reteta nr.400! :):

se face un aluat elastic nelipicios din ingredintele mentionate si se intinde o bila de aluat subtire .Se decupeaza bentite scurte din care se fac mici rulouri.Eu ca sa se coaca asa si s ale pot umple apoi neavand forme speciale am folosit cateva nuci mici intrtegi, in coaja pe care dupa ce s-au copt rulourile le-am impins usor cu degetele si le-am indepartat.


Decupam si mici floricele din aluat pe care le folosim ca capacele pentru rulourile noastre .


Umplem rulourile cu un amestec din crema de branza cu unt si miez de nuci taiat mare.


Este simplu dar delicios!:)

 

TIPS-URI

1

umplutura mai poate fi realizata din diverse cobinatii intre branza si: usturoi sau marar sau pasta de ardei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu branza si nuci-reteta nr.400! :)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

MotanLaOale 1

11.02.2011, 08:17

Felicitari la cat mai multe !!!

epurasha2bb 1

11.02.2011, 09:12

multumesc Motenele!

Julie 1

11.02.2011, 18:37

felicitari pt nr 400! la cat mai multe!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza si spanac