Aperitiv cu foietaj si bacon

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2014 | 12524 vizualizari

 

Ideea am preluat-o de la Andreea_Caroline, doar ca ea a folosit salam, iar eu bacon.
Sunt tare de efect si se devoreaza imediat ce sunt scoase din cuptor, pacat ca dintr-un pachet de foietaj ies asa putine!!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj Bella
  • 350 gr bacon
  • 1 galbenus
  • putin piper alb, macinat
  • 1 lingurita lapte
  • chimen
Portii: 11
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu foietaj si bacon:

Reteta Andreei este aceasta: http://www.bucataras.ro/retete/trandafiri-aperitiv-50369.html

Decongelam aluatul de foietaj si il intindem pe folia cu care este impachetat, dar la dimensiunea lui, nu fortam.

Feliem baconul cat de subtire putem, sau daca il achizitionam direct feliat, cu atat mai bine!

Asezam feliile de bacon peste aluat si portionam aluatul la dimensiunea feliilor.

Amestecam galbenusul cu laptele si piperul.

Ungem cu acest amestec aluatul de foietaj si presaram seminte de chimen.

Punem feliile de bacon peste aluatul uns si rulam, dar nu prea strans.

Asezam rulourile in forme de briose, le mai ungem cu galbenus, presaram chimen deasupra si le punem intr-o tava pe care o dam la cuptor pentru 20-25 minute la 180 de grade.

Sunt bune atat calde cat si reci!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu foietaj si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (51)

Alina26 1

17.01.2014, 12:31

super bune!!!

Zamfira 1

17.01.2014, 22:17

oooo ce bunatate si ce frumos arata, imi place!!!! Prezentarea este de exceptie!!!!

Merisor 1

18.01.2014, 20:29

Multumesc frumos, Zamfira!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Trandafiri aperitiv