Aperitiv cu foietaj si bacon

de merisor in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2014 | 7499 vizualizari

 

Ideea am preluat-o de la Andreea_Caroline, doar ca ea a folosit salam, iar eu bacon.
Sunt tare de efect si se devoreaza imediat ce sunt scoase din cuptor, pacat ca dintr-un pachet de foietaj ies asa putine!!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj Bella
  • 350 gr bacon
  • 1 galbenus
  • putin piper alb, macinat
  • 1 lingurita lapte
  • chimen
Portii: 11
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu foietaj si bacon:

Reteta Andreei este aceasta: http://www.bucataras.ro/retete/trandafiri-aperitiv-50369.html


Decongelam aluatul de foietaj si il intindem pe folia cu care este impachetat, dar la dimensiunea lui, nu fortam.


Feliem baconul cat de subtire putem, sau daca il achizitionam direct feliat, cu atat mai bine!


Asezam feliile de bacon peste aluat si portionam aluatul la dimensiunea feliilor.


Amestecam galbenusul cu laptele si piperul.


Ungem cu acest amestec aluatul de foietaj si presaram seminte de chimen.


Punem feliile de bacon peste aluatul uns si rulam, dar nu prea strans.


Asezam rulourile in forme de briose, le mai ungem cu galbenus, presaram chimen deasupra si le punem intr-o tava pe care o dam la cuptor pentru 20-25 minute la 180 de grade.


Sunt bune atat calde cat si reci!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu foietaj si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (51)

Alina26 1

17.01.2014, 12:31

super bune!!!

Zamfira 1

17.01.2014, 22:17

oooo ce bunatate si ce frumos arata, imi place!!!! Prezentarea este de exceptie!!!!

merisor 1

18.01.2014, 20:29

Multumesc frumos, Zamfira!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Trandafiri aperitiv