Aperitiv cu mamaliga

de alldaycooking in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2012 | 4514 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Mamaliga
  • 450 ml apa
  • 50 ml vin alb
  • 230 gr faina malai (grisat)
  • Putina sare
  • Umplutura
  • 2 ciuperci
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 fir de praz
  • 40 gr branza de capra
  • 5-6 rosii cherry
  • Ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu mamaliga:

Pentru mamaliga am pus la fiert apa si vinul impreuna cu putina sare. Cand a inceput sa fiarba am adaugat faina de malai treptat si am amestecat bine pentru a nu se forma cocoloase. Am lasat sa fiarba la foc mic. Cand mamaliga a fost fiarta am rasturnat-o pe o farfurie unsa cu putin ulei de masline.

 Ceapa si ciupercile le-am taiat taiat marunt, prazul l-am taiat rondele. Am prajit legumele in putin ulei de masline.

 Din mamaliga am decupat rondele si patrate.

Am aseazat pe fiecare bucata de mamaliga cate putina branza maruntita

Apoi am pus ciuperci, ceapa si praz calite.

Am adaugat rosiile cherry intrgi sau feliate.

 Am introdus in cuptorul incins la 220 grade Celsius si am lasat sa se coaca 10-12 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu mamaliga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Hotdog de casa

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pernute din mamaliga ramasa