Aperitiv cu somon

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2011 | 2638 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g branza dulce
  • 250g smantana
  • 150g somon afumat
  • 1 plic gelatina
  • 1 paine neagra feliata
  • 1 legatura marar
  • sare, piper.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu somon:

Amestecam branza dulce cu smantana si amestecam cat putem noi de bine ca acest amestec sa devina omogen. Adaugam mararul tocat marunt, somonul taiat si el marunt si condimentam cu sare si piper.

Intre timp, asezam feliile de paine intr-o tava (ca sa se scoata aperitivul mai usor, puteti folosi folie) si lasam asa pana cand compozitia aperitivului este gata.

Amestecam gelatina cu putina apa si o lasam sa se umfle, apoi o topim pe baie de aburi si o amestecam in compozitia de branza.

Amestecam foarte bine, apoi turnam in tava, peste feliile de paine.

Dam la frigider cateva ore inainte de a fi servit.

Taiem cubulete, le ornam cu marar si gata un aperitiv delicios!

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

tanyapatap 1

01.01.2011, 18:20

meosiris 1

03.01.2011, 08:18

Daca va plac ingredientele, cu siguranta va place si rezultatul final. Pentru mine a fost delicios!!!

mamaieelena 1

03.01.2011, 10:01

arata bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti cu smantana