Aperitiv cu somon si crema de branza

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2011 | 5789 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru crema de branza:
  • 200g smantana
  • 200g crema mascarpone
  • 300g iaurt mai gras
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 legatura marar proaspat
  • Un varf de cuti boia dulce
  • Sare si piper
  • 200g somon afumat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu somon si crema de branza:

Prgatim crema de branza mai intai.


Se amesteca iaurtul cu smantana si crema mascarpone intr-un vas pana se omogenizeaza bine,apoi se pune compozitia intr-un tifon sau o plasa deasa,se leaga cu o sfoara si se lasa la scurs pana a doua zi.Se desface tifonul,


crema astfel obtinuta se amestecata cu mararul,ceapa verde tocata foarte fin,coaja de lamaie ,boiaua si condimentam cu sare si piper.Daca nu aveti timp,puteti cumpara din comert o crema de branza. Pune castronul in frigider pentru cateva minute astfel incat compozitia sa se intareasca un pic.
In acest fel este mai usor sa faci rozete cu ajutorul dispozitivului de decorare .


Se taie castravetele in felii de jumatate de cm. Se adauga o rozeta sau o alta forma de amestec de branza pe fiecare felie de castravete. Taie feliile de somon in bucati de 6-7 cm lungime si formeaza un trandafir rulandu-le in jurul propriului si punem somonul in mijlocul cremei de branza.
Este ideal sa fie servite imediat sau pastrate in frigider cateva ore.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu somon si crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mirela0911 1

18.01.2011, 20:12

ce bunataturi

Teo 1

18.01.2011, 21:37

tare-mi plac !bravo !

MIUTA 1

18.01.2011, 21:59

Imi place,bun,bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de coacaze rosii/negre
  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

”Urși” de mămăligă cu brânză

de RODIMUR 5

ieri la 19:36

Salata de cruditati

de Oana 9

ieri la 14:09

Dulceata de gutui

de Ancutsa 5

pe 15.10 la 22:37

Desert prajitura cu mere si branza

de Rocsi 9

pe 15.10 la 21:36

RETETA RECOMANDATA
Crochete din branza de burduf