Aperitiv cu somon si crema de branza

de danakarin in Peste, 13 Ian 2014 | 3861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Foi de salata
  • rucola
  • file de somon afumat ( 200 g)
  • o cutie de crema de branza cu verdeturi
  • 2 linguri de aceto bianco
  • 3 linguri de ulei de masline
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu somon si crema de branza:

Asezati pe o folie alimentara feliile de somon in asa fel incat sa se suprapuna un pic. Ungeti cu crema de branza. Eu am folosit o crema de branza cu verdeturi, dar puteti sa luati un Ouark, sa-l aromatizati cu ierburi proaspete sa uscate ( marar, cimbru) si cu sare si piper. 

Rulati somonul cu folie cu tot, obtineti o rulada pe care il lasati cateva ore la rece. Eu am pregatit somonul de dimineata si a ramas un frigider pana seara. Daca bagati in congelator trebuie sa-l scoateti cu o ora inainte de a-l servi. 

Inainte de a servi, pregatititi salata pe farfurie, din aceto bianco si ulei de masline faceti un sos pe care il bateti bine cu furculita sa iasa o emulsie omogena, sarati, piperati. Turnati sosul peste salata , desfaceti rulada de somon din folie, taiati felii de 2 cm  si asezati pe salata. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu somon si crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mousse de castravete cu somon afumat