Aperitiv cu somon si crema de branza

de danakarin in Peste, 13 Ian 2014 | 2331 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Foi de salata
  • rucola
  • file de somon afumat ( 200 g)
  • o cutie de crema de branza cu verdeturi
  • 2 linguri de aceto bianco
  • 3 linguri de ulei de masline
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu somon si crema de branza:

Asezati pe o folie alimentara feliile de somon in asa fel incat sa se suprapuna un pic. Ungeti cu crema de branza. Eu am folosit o crema de branza cu verdeturi, dar puteti sa luati un Ouark, sa-l aromatizati cu ierburi proaspete sa uscate ( marar, cimbru) si cu sare si piper.


Rulati somonul cu folie cu tot, obtineti o rulada pe care il lasati cateva ore la rece. Eu am pregatit somonul de dimineata si a ramas un frigider pana seara. Daca bagati in congelator trebuie sa-l scoateti cu o ora inainte de a-l servi.


Inainte de a servi, pregatititi salata pe farfurie, din aceto bianco si ulei de masline faceti un sos pe care il bateti bine cu furculita sa iasa o emulsie omogena, sarati, piperati. Turnati sosul peste salata , desfaceti rulada de somon din folie, taiati felii de 2 cm si asezati pe salata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu somon si crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Bya Ralu 1

13.01.2014, 11:49

danakarin 1

14.01.2014, 04:55

Multzumesc!

robert_badica 1

15.07.2014, 21:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa cu zdrente

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu ton, iaurt si faina de gris