Aperitiv cu somon si crema de branza

de danakarin in Peste, 13 Ian 2014 | 2175 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Foi de salata
  • rucola
  • file de somon afumat ( 200 g)
  • o cutie de crema de branza cu verdeturi
  • 2 linguri de aceto bianco
  • 3 linguri de ulei de masline
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu somon si crema de branza:

Asezati pe o folie alimentara feliile de somon in asa fel incat sa se suprapuna un pic. Ungeti cu crema de branza. Eu am folosit o crema de branza cu verdeturi, dar puteti sa luati un Ouark, sa-l aromatizati cu ierburi proaspete sa uscate ( marar, cimbru) si cu sare si piper.


Rulati somonul cu folie cu tot, obtineti o rulada pe care il lasati cateva ore la rece. Eu am pregatit somonul de dimineata si a ramas un frigider pana seara. Daca bagati in congelator trebuie sa-l scoateti cu o ora inainte de a-l servi.


Inainte de a servi, pregatititi salata pe farfurie, din aceto bianco si ulei de masline faceti un sos pe care il bateti bine cu furculita sa iasa o emulsie omogena, sarati, piperati. Turnati sosul peste salata , desfaceti rulada de somon din folie, taiati felii de 2 cm si asezati pe salata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu somon si crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Bya Ralu 1

13.01.2014, 11:49

danakarin 1

14.01.2014, 04:55

Multzumesc!

robert_badica 1

15.07.2014, 21:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu ton, iaurt si faina de gris