Aperitiv cuburi cu spanac si crema de branza cu ciuperci

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2017 | 1506 vizualizari

 

Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • Blatul verde:
  • 6 oua
  • 6 linguri de ulei
  • 3 lingura de smantana
  • 6 linguri de faina
  • 3 lingurita praf de copt
  • 6 linguri de spanac
  • sare
  • Pentru umplutura:
  • 250 g branza de vaci
  • 3 linguri smantana
  • 100g ciuperci taiate
  • sare
  • marar tocat
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cuburi cu spanac si crema de branza cu ciuperci:

Pentru blat, separi ouale, dupa care freci galbenusurile cu uleiul, sarea si spanacul tocat marunt. Adaugi smantana si faina cernuta cu praful de copt. Separat, bati albusurile spuma tare si le incorporezi treptat in amestecul cu spanac.


Tapetezi o tava mare cu hartie de copt, torni compozitia si o introduci in cuptorul preincalzit, pentru 15-20 de minute. Rastorni blatul pe un prosop, il lasi sa se raceasca, dupa care iI tai in doua parti egale.


Pentru crema, mixezi branza, adaugi smantana si o condimentezi cu sare. Tai ciupercile cubulete, toci mararul cat mai marunt si le adaugi peste crema de branza.


Pui primul blat, intinzi crema cu ciuperci si acoperi cu cel de-al doilea blat si dai la rece. Se taie inainte de servire si se decoreaza dupa imaginatie.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cuburi cu spanac si crema de branza cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

noiinbucatarie 1

10.05.2017, 10:07

DIANA B 1

10.05.2017, 13:04

Sunt spectaculoase cuburile!

Xandrinne 1

12.05.2017, 07:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu urda si marar