Aperitiv din cartofi

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2010 | 3315 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi cu coaja rosie mai mici
  • 7 buchetele brocoli
  • 5 felii bacon
  • sare si piper
  • 2 linguri ulei de masline 

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv din cartofi:

Se spala bine cartofii si se pun la fiert in apa cu sare.


Dupa ce s-au fiert, se lasa putin la racit se se taie in 2(nu trebuie curatati de coaj).Se pune intr-o tava uleiul si se aseaja cartofii cu partea lata in jos.Din varf se scoate o parte din miez,suficient cat sa poata sa fie asezat brocoli si baconul.Cartoful trebuie sa arate ca un mic pomisor.


Se fierbe putina apa in clocot si se oparesc cateva secunde buchetele de brocoli,inainte de a fi puse in cartof.Se condimenteaza cu sare si piper si se da la cuptorul incins circa 15-20 de minute.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv din cartofi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

silvi0ara 1

15.11.2010, 23:14

nadina73 1

16.11.2010, 01:32

si eu

vanilla 1

19.11.2010, 16:01

foarte festiv!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Latkes - Chiftele de cartofi