Aperitiv din foietaj cu ciuperci şi brânză

de simonacallas in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2014 | 3085 vizualizari

 

O gustare simplă şi savuroasă

 

INGREDIENTE

  • 400 g foietaj
  • 1 lingură unt
  • 300 g ciuperci din conservă, tocate mărunt
  • 1 ceapă galbenă
  • 1 ou pentru compoziţie
  • 1 ou pentru uns aluatul
  • 1/2 cană pătrunjel proaspăt tocat
  • 1 cană telemea (eu am pus de vacă, dar merge orice telemea)
  • 1 cană caşcaval ras
  • 1 linguriţă rasă oregano
  • 1 linguriţă rasă busuioc
  • sare, piper după gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv din foietaj cu ciuperci şi brânză:

Ceapa tocată mărunt am călit-o într-o lingură de unt, apoi am adăugat ciupercile şi m menţinut totul la foc mic, până când a scăzut zeama pe care o lasă ciupercile. Am adăugat oregano, busuioc, sare, piper, am luat tigaia de pe foc şi, după ce s-a răcorit, am amestecat cu 1 ou, telemeaua de vacă rasă şi pătrunjelul tocat.


Foietajul l-am decupat în cercuri de 6 cm diametru, pe care le-am uns cu ou bătut şi în mijlocul lor am pus o linguriţă din compoziţie. Deasupra am presărat caşcaval dat pe răzătoarea fină, le-am aşezat în tavă şi le-am dat la cuptor, la foc mediu, pentru aproximativ 20 minute (până când s-au rumenit frumos).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv din foietaj cu ciuperci şi brânză" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

simonacallas 1

07.04.2014, 16:40

Pushaa

Laura

va multumesc mult

lucy2002 1

07.04.2014, 22:03

Ce bine arata !

simonacallas 1

08.04.2014, 00:48

Multumesc, Lucia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
FLORI DE DOVLECEL UMPLUTE