Oua in chifla

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2010 | 2099 vizualizari

 

copii vor fi incantati cu siguranta. Se poate pune ca pachet la serviciu,e grozav,parerea mea

 

INGREDIENTE

  • 3-4 chifle mici simple
  • 3-4 oua
  • sare
  • piper
  • putina boia dulce
  • cascaval ras 50g
  • 1 lingura de unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua in chifla:

Se taie un capacel de pe chifla, nu mare.


Se scobeste bine chifla de miez, sa nu se rupa si se unge cu putin unt


Se sparge cate un ou in fiecare chifla.


Se sareaza si se pune putina boia de ardei rosu dulce (optional pt culoare)


Se unge un vas de yena (am pus eu) cu unt si apoi se pun chiflele. Se da la cuptor pt 10 -15 minute pana se face oul, apoi se scoate se pune cascaval ras din abundenta si se da din nou la cuptor pt 4-5 minute


Se scoate si se servesc atat calde cat si reci ,se deocoreaza dupa bunul plac.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua in chifla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

nadina73 1

08.05.2010, 10:18

vezi toata cinstea pt bucataras ca daca nu era el nu ne cunosteam nici noi

nadina73 1

08.05.2010, 10:19

am vazut rivka dar te asteptam mai des si cu retete sa umbli mai des cu noi prin curtile vecine

epurasha2bb 1

10.05.2010, 19:50

supr idee!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ton