Oua in chifla

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2010 | 3654 vizualizari

 

copii vor fi incantati cu siguranta. Se poate pune ca pachet la serviciu,e grozav,parerea mea

 

INGREDIENTE

  • 3-4 chifle mici simple
  • 3-4 oua
  • sare
  • piper
  • putina boia dulce
  • cascaval ras 50g
  • 1 lingura de unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua in chifla:

Se taie  un capacel de pe chifla, nu mare.

Se scobeste bine chifla de miez, sa nu se rupa si se unge cu putin unt

Se sparge cate un ou in fiecare chifla.

Se sareaza si se pune putina boia de ardei rosu dulce (optional pt culoare)

Se unge un vas de yena (am pus eu) cu unt si apoi se pun chiflele. Se da la cuptor pt 10 -15 minute pana se face oul, apoi se scoate se pune cascaval ras din abundenta si se da din nou la cuptor pt 4-5 minute

Se scoate si se servesc atat calde cat si reci ,se deocoreaza dupa bunul plac.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua in chifla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

nadina73 1

08.05.2010, 10:18

vezi toata cinstea pt bucataras ca daca nu era el nu ne cunosteam nici noi

nadina73 1

08.05.2010, 10:19

am vazut rivka dar te asteptam mai des si cu retete sa umbli mai des cu noi prin curtile vecine

epurasha2bb 1

10.05.2010, 19:50

supr idee!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu pate