Aperitiv foi de placinta cu branza la cuptor

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2017 | 1741 vizualizari

 

reteta pentru picnic

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta din comert
  • cca 200 gr. telemea de oi
  • 1-2 linguri smantana
  • 80-100 ml ulei
  • 1 ou
  • susan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv foi de placinta cu branza la cuptor:

Preincalzim cuptorul la 180 grade C.


Foile de placinta la temperatura camerei, se desfac din ambalaj si se asaza pe masa de lucru.


Telemeaua se trece prin razatoare, apoi se amesteca cu smantana.


Tapetam tava cu hartie de copt.


Ungem fiecare foaie cu ulei, asezam la baza foii, un strat de crema de branza (de grosimea unui deget), impachetam lateralele catre interior sa nu se scurga umplutura in timpul coacerii, apoi rulam foile cat mai strans.


Ungem cu ou batut, presaram susan si dam la copt pana devin aurii si crocante.


Se servesc fierbinti sau reci, sunt la fel de grozave!


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv foi de placinta cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

miki_a 1

15.05.2017, 23:57

Delicioase!

mihaelar63 1

16.05.2017, 00:24

Grozave rulourile acestea sarate

Catalina L 1

16.05.2017, 09:24

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Panna cotta cu aroma de lavanda
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Choux a la creme

de RuxyRux 9

ieri la 22:55

Fursecuri cu lămâie

de RODIMUR 5

ieri la 18:30

RETETA RECOMANDATA
Rulada pentru Paste