Aperitiv grisine cu jambon

de Lau in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2019 | 1057 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet grisine
  • 100 g jambon
  • 100 g cascaval
  • 1 cescuta ulei de masline
  • mac
  • susan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv grisine cu jambon:

Fiindca eu am avut mini grisine, am taiat cascavalul si jambon in 2.


Asezam o felie de jambon, una de cascaval, dar sa nu fie cap la cap si cu o distanta.


Adaugam grisinele si rulam, le asezam in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu ulei de masline si presaram susan sau mac.


Dam la cuptorul incalzit cca 10 min pana ce se topeste cascavalul si se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv grisine cu jambon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mihaelar63 1

28.11.2019, 00:09

Parca imi vine pofta de bere cu asemenea grisine ;D

Lau 1

28.11.2019, 07:53

dantes 1

29.11.2019, 12:46

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornuri pufoase cu gem
  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

  • 25

    V

RETETA RECOMANDATA
Riz cantonais