Aperitiv lalele din rosii umplute cu branza

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2018 | 4441 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 rosii cherry
  • 6 fire de marar
  • 4 fire de ceapa verde
  • 140 g branza pufoasa cu smantana
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv lalele din rosii umplute cu branza:

Rosiile se spala, li se cresteaza varful in 4, cu ajutorul unui cutit, se decupeaza cotorul si se indeparteaza, dupa care se scobeste rosia si se scot semintele, cu ajutorul unei lingurite si a cutitului. Se clatesc rosiile cu apa rece si se lasa sa se zvante.

Doua fire de marar si partea alba de la firele de ceapa se spala si se taie marunt. Se amesteca apoi cu branza. Se pun intr-o punga, care se taie la un colt, dupa care se umplu rosiile cu acest amestec.

Se ia o frunza de ceapa, se spala si se introduce in gaura facuta in rosie (acolo unde a fost cotorul), apoi se asaza pe un platou. Se procedeaza la fel si cu restul rosiilor.

Se asaza doua cepe, fara partea alba, langa lalele din rosii, iar deasupra se pun patru fire de marar (spalate). Se leaga buchetul de lalele cu un fir de ceapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv lalele din rosii umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Lau 1

02.03.2018, 13:02

ce frumos arata

Rocsi 1

02.03.2018, 20:22

Ce buchet frumos dar si tare bun!

Corinuta 1

03.03.2018, 10:29

Superb arata!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de porc