Aperitiv langosi cu branza sarata

de claudiaO in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2017 | 692 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 50 gr drojdie proaspata
  • 400 ml lapte
  • 100 gr untura
  • 1 linigurita sare
  • umplutura: 
  • 500 gr branza dulce 
  • 350 telemea
  • 2 oua
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv langosi cu branza sarata:

Framantam un aluat din ingredientele enumerate si il lasam la dospit vreo 40 minute.


Branza dulce o amestecam cu ouale batute si cu telemeaua rasa marunt.


Intindem aluatul cat mai subtire, portionam, punem umplutura in interior si presam ca sa nu se desfaca la prajit.


Prajim langosii in ulei incins, pe ambele parti, pana se rumenesc frumos.

 

TIPS-URI

1

pentru un plus de gust, putem sa adaugam in umplutura o legatura de marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv langosi cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

alilianaa 1

16.05.2017, 20:29

deliciosi de buni!

MotanLaOale 1

17.05.2017, 10:26

noiinbucatarie 1

18.05.2017, 08:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu varza