Aperitiv langosi cu branza sarata

de claudiaO in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2017 | 1345 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 50 gr drojdie proaspata
  • 400 ml lapte
  • 100 gr untura
  • 1 linigurita sare
  • umplutura: 
  • 500 gr branza dulce 
  • 350 telemea
  • 2 oua
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv langosi cu branza sarata:

Framantam un aluat din ingredientele enumerate si il lasam la dospit vreo 40 minute.


Branza dulce o amestecam cu ouale batute si cu telemeaua rasa marunt.


Intindem aluatul cat mai subtire, portionam, punem umplutura in interior si presam ca sa nu se desfaca la prajit.


Prajim langosii in ulei incins, pe ambele parti, pana se rumenesc frumos.

 

TIPS-URI

1

pentru un plus de gust, putem sa adaugam in umplutura o legatura de marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv langosi cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

alilianaa 1

16.05.2017, 20:29

deliciosi de buni!

MotanLaOale 1

17.05.2017, 10:26

Rahela Velicu 1

18.05.2017, 08:33

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rosii umplute cu friptura

de Lau 9

ieri la 20:57

Tort cu lemon curd

de Lau 9

ieri la 20:36

Chec din galbenusuri

de Lau 9

ieri la 20:11

Lemon curd

de Lau 9

ieri la 19:56

RETETA RECOMANDATA
Aperitive