Aperitiv mic dejun cu bacon,crema de branza si ou posat

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2017 | 5385 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Felii de franzela
  • 5-6 felii de bacon
  • frunze de salata optional
  • 2 oua
  • sare/
  • piper
  • crema de branza pufoasa delaco
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv mic dejun cu bacon,crema de branza si ou posat:

Feliile de bacon se pun intr-o tigaie tefal si se lasa la foc mic, pana se rumenesc pe ambele parti.

Feliile de paine le punem la prajit.

Intr-o cratita, punem apa, o lasam sa fiarba bine, dupa care dam focul putin mai incet, amestecam cu o lingura pana se creeaza un vartej si adaugam un ou, il lasam cateva minute si il scoatem pentru a-l servi.

Pe o felie de paine, punem branza pufoasa, felii de bacon si oul posat.

1 l-am facut cu salata si 1 fara :)

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv mic dejun cu bacon,crema de branza si ou posat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mihaelar63 1

06.03.2017, 23:58

Ce bine arata

Bya Ralu 1

07.03.2017, 10:15

PopescuIonel 1

07.03.2017, 19:29

Cel mai platit panel de sondaj din Romania
Pentru participare primeşti între 0.20€ si 2€ pentru un sondaj
Bonus la inregistrare 1,50 Euro
E simplu si gratis. inregistreaza-te aici http://bit.ly/2f21VUh

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv