Aperitiv mini tarte pentru mic dejun

de xana in Aperitive / Garnituri, 6 Noi 2017 | 2999 vizualizari

 

"tarte si placinte rumenite si iscusite"
 

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de paine
  • 1 ceapa mica
  • 1 sfert de ardei rosu
  • 1 ou
  • 80 ml frisca lichida neindulcita
  • 8 linguri de parmezan ras
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv mini tarte pentru mic dejun:

Taiem ceapa in felii subtiri si o caramelizam intr-o tigaie cu putin ulei de masline, sare si piper. O lasam apoi sa se raceasca.

Separat, batem oul cu frisca si 2 linguri de parmezan ras, adaugam apoi ardeiul taiat in cubulete mici, sare si piper.

Taiem coaja feliilor de paine, le presam putin ca sa fie mai subtiri apoi le asezam in forme unse cu ulei.

Cand ceapa s-a racorit, o adaugam amestecului cu ou si umplem feliile de paine cu acest preparat. Dam la cuptor pana se rumeneste, iar centrul pare ferm la atingere.

Intr-o tava cu hartie de copt, presaram restul de 6 linguri de parmezan in forma de cerc si intr-un strat subtire. Dam apoi la cuptor pentru cateva secunde, atat cat sa prinda foarte putina culoare. Scoatem tava din cuptor si lasam parmezanul sa se intareasca doar cateva secunde, apoi luam cercurile crocante si le servim alaturi de tarte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv mini tarte pentru mic dejun" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada de carne tocata cu sunca, cascaval si legume