Aperitiv ochelari din foietaj cu carnaciori

de GeorgiG in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2019 | 532 vizualizari

 

Am pregatit acesti ochelari cu carnaciori Maestro de la Caroli din cosul plin cu bunatati Maestro Caroli pe care l-am primit dupa mai multe peripetii. Foarte  bune aceste produse Maestro.

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj
  • carnaciori
  • ou pentru uns aluatul
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv ochelari din foietaj cu carnaciori:

Am intins aluatul foietaj si l-am taiat bucati late cat doua palme. Am asezat carnaciorii in partile laterale ale foietajului si am rulat dinspre margini spre mijloc concomitent cu ambele parti pana s-au unit. Am format un rulou cu doi carnaciori in mijloc.


Am taiat felii late cat un deget pe care le-am asezat intr-o tava cu hartie de copt. Am uns cu ou batut ochelarii formati si am introdus tava in cuptorul preincalzit pentru 20-25 de minute.


Un aperitiv foarte bun si aspectuos.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv ochelari din foietaj cu carnaciori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mirela0911 1

15.04.2019, 09:02

Buni si de efect!

Gherca Daniela 1

15.04.2019, 11:51

rapid si bun!

dantes 1

18.04.2019, 09:39

Buni!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

4879 puncte

Rocsi

4490 puncte

Constelatialeu

4267 puncte

Lau

Lau 9

4125 puncte

lucy2002

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmalele padurarului (de post)
  • 05

    J

  • 06

    V

  • 07

    S

  • 08

    D

  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Galuste de cartofi umplute cu carnati