Aperitiv omleta cu cascaval

de Camelya in Aperitive / Garnituri, 18 Iun 2017 | 587 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 100 ml lapte
  • 50 g branza
  • 30 g cascaval ras
  • 1 ceapa mica
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita de ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv omleta cu cascaval:

Punem ouale intr-un bol, impreuna cu o lingurita de ulei. Adaugam sare si piper dupa gust. Amestecam bine cu o furculita sau un tel. Adaugam laptele si amestecam usor. Adaugam branza data pe razatoare sau rupta in bucatele micute.


Curatam ceapa de coaja si o spalam. O taiem in feliute subtiri. Calim putin ceapa, apoi adaugam amestecul de oua.


Rumenim frumos omleta pe ambele parti. Inainte sa o impaturim la jumatate, adaugam cascavalul ras. O mai intoarcem de cateva ori. Noi am servit-o alaturi de salata de rosii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv omleta cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Camelya 1

19.06.2017, 22:52

Adi 1

20.06.2017, 21:37

Foarte bun!

miki_a 1

24.06.2017, 14:01

Tare bună pentru un mic dejun de weekend!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Eclere aperitiv cu branza si jambon