Aperitiv omleta pufoasa la cuptor

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 17 Mar 2015 | 55041 vizualizari

 

Super buna si satioasa, parol va spun.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr perle de branza cu smantana La Dorna
  • 200 gr salam cu sunca
  • 400 gr ciuperci conserva
  • 5 oua
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 rosie
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv omleta pufoasa la cuptor:

Batem ouale cu sare si piper. Adaugam perlele de branza cu smantana, salamul taiat cubulete, ciupercile din conserva, scurse de zeama si maruntite, ardeiul kapia si rosia taiata cubulete si amestecam bine sa se omogenizeze compozitia.


Incingem cuptorul la 200 de grade, punem compozitia intr-un vas de yena si dam la cuptor pana se rumeneste.


Pofta buna.

TIPS-URI

1

Putem adauga orice in compozitia omletei.

2

Pentru ca nu folosim faina trebuie scurse bine de zeama ingredientele apoase, ca sa se lege compozitia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv omleta pufoasa la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

mihaelar63 1

22.03.2015, 22:33

Categoric o vreau si eu

reisnaor_2006 1

27.03.2015, 15:59

Xandrinne 1

24.12.2019, 23:28

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

5306 puncte

Rocsi

5067 puncte

mirela0911

4906 puncte

 Adi

2951 puncte

RODIMUR

2046 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de vita, cu arpacas

de RODIMUR 7

ieri la 21:23

Frigarui de dovlecei cu ton

de Rocsi 9

ieri la 21:08

Salata de castraveți cu ceapă în saramură

ieri la 18:37

Supă cremă de legume și ciuperci

ieri la 18:00

Pulpe de pui la tigaie, cu ciuperci si smantana

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute