Aperitiv oua umplute – buburuze

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 29 Iul 2019 | 3291 vizualizari

 

Ouă umplute cu un aspect vesel și foarte colorat, ingrediente naturale, simple și aromate

 

INGREDIENTE

  • 12 ouă
  • 350 g pateu de casă(leber, majas sau lebervurst)
  • 2 linguri smântână
  • 1 lingură maioneză
  • 1 lingură muștar dulce sau picant
  • sare, piper
Pentru sosul gustos amestecăm 5 linguri de smântână și 5 linguri de maioneză. Pentru decor
  • roșii cherry
  • pătrunjel proaspăt și uscat
  • măsline negre
  • boia de ardei dulce sau picant
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua umplute – buburuze:

Fierbem ouăle bine. Le curățăm, le tăiem în două, scoatem gălbenușul și le punem într-un bol. Omogenizăm foarte bine gălbenușurile cu pateul/lebărul, adăugăm 2 linguri de smântână, 1 lingură maioneză, 1 lingură muștar, sare și piper după gust. Atenție, pateul sau leberul sunt deja sărate.

Umplem jumătățile cu această pastă.

Așezăm jumătățile într-o tavă și punem deasupra din loc în loc un sos gustos din smântână(părți egale smântână și maioneză).

Pentru un plus de culoare, câteva ouă se pot pudra cu pătrunjel uscat și boia de ardei dulce și picant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute – buburuze" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv terina de legume cu sunca si oua de prepelita