Aperitiv oua umplute cu ansoa

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2017 | 608 vizualizari

 

O reteta luata de la Teo's kitchen tare bune au fost

 

INGREDIENTE

  • 4-5 oua fierte
  • 1/2 lingurita mustar
  • 5-6 bucati file de ansoa
  • 1 ceapa rosie
  • putina smantana optional
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua umplute cu ansoa:

Ouale fierte se decojesc de coaja si se taie in jumatate.


Galbenusul de la oua se pune intr-un castron, se piseaza cu o furculita, adaugam ceapa tocata marunt, mustarul si bucatiile de ansoa taiate.


Se baga putin blenderul si se paseaza bine, daca este nevoie, se adauga si putina smantana.


Se condimenteaza dupa gust si se umple fiecare bucata de albus cu compozitia rezultata.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute cu ansoa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

27.04.2017, 00:10

Bune!!!!

Bya Ralu 1

27.04.2017, 14:07

VasileSgorcea 1

08.12.2017, 19:42

Excelente ! Am făcut odată anul trecut (cine m-a pus ?) și de atunci sunt solicitat să repet figura mereu. Am glumit, pentru că și eu sunt gurmand și este un mic dejun grozav. Felicitări și mii de mulțumiri !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Humus cu ardei copti
  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti