Aperitiv oua umplute cu ansoa

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2017 | 360 vizualizari

 

O reteta luata de la Teo's kitchen tare bune au fost

 

INGREDIENTE

  • 4-5 oua fierte
  • 1/2 lingurita mustar
  • 5-6 bucati file de ansoa
  • 1 ceapa rosie
  • putina smantana optional
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua umplute cu ansoa:

Ouale fierte se decojesc de coaja si se taie in jumatate.


Galbenusul de la oua se pune intr-un castron, se piseaza cu o furculita, adaugam ceapa tocata marunt, mustarul si bucatiile de ansoa taiate.


Se baga putin blenderul si se paseaza bine, daca este nevoie, se adauga si putina smantana.


Se condimenteaza dupa gust si se umple fiecare bucata de albus cu compozitia rezultata.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute cu ansoa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

26.04.2017, 20:15

mihaelar63 1

27.04.2017, 00:10

Bune!!!!

Bya Ralu 1

27.04.2017, 14:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de orez