Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Timp de preparare : 5 minute
Se taie felia de paine pe jumatate .Apoi se taie marginea feliei sa ramana doar miezul de paine.
Pe un tocator asezam feliile de branza topita .
Cu un betisor de lemn sau o scobitoare se atinge usor branza topita si se creaza modelul de pisicuta. Apoi se taie forma cu un cutin fin. Cu o spatula subtire asezam pisicutele de branza topita pe paine .
Urmeaza decorul : Din tulpina de marar facem ochisorii, din frunze de marar facem mustatile, iar din ardei gras gurita pisicutei :) .
Decoram apoi farfuria cu fasii subtiri de ardei gras si aperitivul este bun de servit!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult