Aperitiv placinta sarata creata

de Lily_Musat in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2011 | 91072 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 330 ml lapte
  • 1 cub de drojdie proaspata
  • 2 lingurite de ulei
  • 2 lingurite de sare
  • 3 lingurite de zahar
  • faina 500 gr
  • Ingrediente pentru umplutura:
  • 500 grame branza mixta (oaie+vaca)
  • 6 oua.
  • Ingrediente pentru uns placinta:
  • 1 ou
  • 1 iaurt
  • 2 linguri de ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv placinta sarata creata:

Am facut aluatul la masina de paine la programul 8 Dough 1:30h, program de framantat si dospit. Dam pe razatoare branza si o amestecam cu ouale batute. Dupa ce aluatul este gata, il scoatem din cuva aparatului si il framantam putin.


Impartim aluatul in 3 si incepem sa il intindem intr-o foaie subtire cu sucitorul. Punem compozitia de branza cu ou pe jumatate din foaie, aducem cealalta jumatate de aluat deasupra si incretim usor.Transferam cu grija placinta in tava tapetata cu hatie de copt. Procedam la fel si cu restul foilor.


Pe deasupra punem iaurtul amestecat cu oul batut si uleiul. Dam la cuptor pentru cca 45 minute la 200 grade. Pudram placinta cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta sarata creata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

COMENTARII (25)

Ubulika 1

27.01.2014, 11:00

pfuai ce pofta m`a luat

Dianaaa 1

26.06.2014, 17:27

Doamne, imi ploua in guraaaa... arata demential !

lillyr 1

23.11.2014, 13:34

wow...imediat mananc poza!!!la favorite ca azi sunt la servici!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei cu vinete la cuptor