Sufleul minunat

de cismaru_nicoleta in Aperitive / Garnituri, 13 Mar 2011 | 2419 vizualizari

 

Pai cum il pot numi altfel cand este atat de sanatos,de gustos si de rapid

 

INGREDIENTE

  • o capatana broccoli
  • 3 morcovi
  • 5 cartofi mari
  • un ardei gras rosu+unul galben sau portocaliu
  • 2 radacini patrunjel
  • o legatura snittlauch(sau ceapa verde)
  • o caserola germeni de fasole alba,rosie,linte,orz,grau si ghimbir(asa l-am cuparat)
  • 2 oua
  • 150 gr mozzarella
  • 100 gr smanatana dulce
  • 3 lg faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleul minunat:

Am curatat toate legumele,brocolii l-am desfacut buchetele si le-am dat intr-un clocot,apoi le-am pus la stors intr-o strecuratoare


Germeni i-am spalat bine si i-am calit intr-o craticioara intr-o lingurita unt si o canuta de 50 ml de apa,pana scade bine apa.Poi l-a strecurat pe un servet de bucatarie.


Smantana dulce se amesteca cu faina,cu condimentele,si cu ouale si se pune pe foc mic pana se ingroasa putin,dupa care se pune snittlauch-ul taiat marunt


Legumele le-am asezat intr-o tava tapetata,peste am presarat germenii


dupa care feliute subtiri de mozzarella printre legume sa cuprinda toata suprafata si peste am turnat amestecul lichid.


si am mai pus un strat subtire de legume aranjate dupa plac pt aspect


am stropit putin de tot cu praf de tarhon si am dat la cuptorul preincalzit la 250 grade cam 25-30 minute(am cuptor cu ventilatie,la unul obisnuit cred ca merge la 200 grade)


A fost minunat de bun,asa l-am servit fara carne...A fost destul de satios

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleul minunat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

mamaieelena 1

16.03.2011, 11:32

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 20:30

chiar ca minunata tia iesit

babi5 1

07.10.2014, 20:30

T

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinta cu ficatei de pui
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu ricotta si mozzarella