Cartofi acordeon cu bacon si cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2010 | 12794 vizualizari

 

sa tot mananci,sunt grozav de buni

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi
  • 250 g bacon
  • 250 g cascaval felii
  • 200 g cascaval ras
  • 1/2 pachet de unt
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi acordeon cu bacon si cascaval:

Se curata cartofii de coaja si se cresteaza feliute dar nu pana jos de tot ,se sareaza apoi se pune cate o feliuta de bacon, una de cascaval si tot asa pana la capatul cartofului.Depinde in cate felitue il taiati.


Se unge un vas yena cu unt, apoi se pun cartofii, se pun bucatele de unt printre ei si cascavalul ras desupra. Se pune capacul peste vas si se pune la cuptor pentru 40 minute cu capac, apoi se da jos capacul si se lasa sa se rumeneasca putin.


Eu sincer am uitat putin cam mult cuptorul si s-au rumenit putin ,dar au fost grozav de buni, atat calzi cat si reci

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi acordeon cu bacon si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (77)

nadina73 1

13.06.2010, 15:32

unica esti dulce tare am zambit cand am citit mesajul tau ba chiar am ras bine ,esti dulce tare

nadina73 1

13.06.2010, 15:33

ubulika

Laly 1

13.06.2010, 21:35

Sarumana Nadina.Stiam eu ca nu ma uiti.Uite de aia te iubesc eu si iti dau un mare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Saleuri de casa cu branza de burduf