Aperitiv placinte sarate

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2015 | 26723 vizualizari

 

Aceasta reteta minunata o am de la Adina Ciocalau, au iesit niste placinte foarte bune, Adi este innebunit dupa ele. Am dublat cantitatile.

 

INGREDIENTE

  • 300 ml apa calduta
  • 300 ml lapte
  • 2 linguri de zahar
  • 2 oua
  • 60 ml ulei
  • 50 gr drojdie
  • 1 kg de faina
  • 2 lingurite de sare
  • branza de vaca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv placinte sarate:

Mai intai preparam maiaua (apa calduta cu o lingura de zahar si drojdia). Intr-un castron punem faina, in mijloc punem maiaua, ouale, laptele si uleiul. Framantam bine aluatul si lasam sa creasca intr-un loc cald, eu l-am pus pe calorifer si l-am acoperit.

Se poate folosi la diferite placinte sarate, se poate coace la cuptor sau praji in tigaie. Eu le-am prajit in tigaie.


Am rupt cu mana din aluatul crescut am intins foaie subtire pe masa de lucru pe care in prealabil am uns-o cu ulei si am pus branza rasa, le-am impachetat si le-am prajit in tigaie.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinte sarate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Gherca Daniela 1

25.01.2015, 22:37

pity19 1

26.01.2015, 00:30

Am sa incerc si eu!! Cu lapte nu am facut niciodata!

anca_rm 1

26.01.2015, 15:50

mi-ai facut pofta de placinte , bune ar fi cateva

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de fasole boabe cu afumătură

de RODIMUR 5

ieri la 22:24

Salata completa

ieri la 20:00

Salată cu quinoa, avocado si grapefruit

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu ciuperci