Aperitiv rasucite cu telemea

de Lau in Aperitive / Garnituri, 8 Noi 2017 | 4719 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 190 ml apa calduta
  • 80 g unt
  • 25 g drojdie
  • 200 g telemea
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • Umplutura
  • 100 g ketchup de casa
  • 100 g telemea
  • 100 g cascaval
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rasucite cu telemea:

Intr-un bol amestecam faina cu sarea, facem o adancitura in mijloc, adaugam drojdia amestecata cu zaharul, dizolvata in putina apa calduta, lasam maiaua 10 min, dupa care adaugam telemeaua. Incepem sa framantam, adaugand treptat untul topit si racit, framantam pana ce rezulta un aluat omogen si elastic.

Acoperim cu un prosop si lasam la dospit cca. 1 ora.

Intindem aluatul pe masa infainata intr-o foaie dreptunghiulara.

Ungem cu ketchupul, adaugam telemea, cascaval ras, pliem foaia in 2 pe lungime, presam usor marginile.

Taiem  aluatul in fasii late de cca 2 cm, le rasucim si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Dam tava la cuptorul incalzit pana se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rasucite cu telemea" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu branzeturi si broccoli