Salata aperitiv cu miez de lapte

de marianascarlat in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2013 | 2462 vizualizari

 

Salata de primavara am imbunatatit-o cu miez de lapte!

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii
  • 1 castravete cornisor
  • 2 legaturi de ceapa (6 fire)
  • o legatura de ridichii
  • salata verde
  • miez de lapte
  • sare
  • otet balsamic
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata aperitiv cu miez de lapte:

Se taie ceapa bucati potrivite, rosiile, castravetele si ridichiile rondele, salata am rupt-o cu mana. Am pus totul intr-un castron, am adaugat miezul de lapte, am sarat, am pus otetul, am amestecat usor, dar bine, si abia la sfarsit am pus uleiul si am mai amestecat un pic.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata aperitiv cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi Dauphinoise