Aperitiv rulada de spanac cu crema de branza

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2017 | 939 vizualizari

 

Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200 g spanac congelat
  • 1 plic praf de copt
  • 4 linguri faina
  • sare 
  • pentru umplutura:
  • 280 g crema de branza Delaco
  • 2 linguri smantana
  • 1 ardei gras rosu
Portii: 14
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada de spanac cu crema de branza:

Bati albusurile spuma cu un praf de sare, apoi adaugi spanacul (eu am pus congelat, daca aveti proaspat, trebuie fiert in prealabil) si galbenusurile.

Adaugi faina cernuta cu praful de copt, amesteci bine si torni continutul intr-o tava tapetata cu hartie de copt (dimensiuni tava 32*35). Coci la foc mediu, aproximativ 20-25 de minute. Nu trebuie sa se rumeneasca, verifici cu o scobitoare pentru a vedea daca s-a copt.

Rastorni rulada cu grija pe o alta foaie de copt cu fata in jos. O rulezi in hartie si o lasi sa se raceasca asa.

Intre timp, prepari crema: freci crema de branza cu smantana, apoi adaugi ardeii taiati marunt. Dupa ce s-a racorit, intinzi iar foaia si o ungi cu crema de branza. Rulezi din nou in hartie si o dai la rece, cel putin o ora. Dupa ce s-a racit, o tai felii, cu ajutorul unui cutit foarte bine ascutit.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada de spanac cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

kytz 1

20.04.2017, 11:39

artyandra 1

22.04.2017, 17:38

Atată delicios și presupun că e la fel de gustos!

oanapl 1

22.04.2017, 19:44

Va multumesc! Da, a fost foarte delicioasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de zmeura

ieri la 20:22

Rosii  deshidratate la borcan, cu ulei de masline si busuioc

ieri la 19:39

Gulas vienez

ieri la 15:32

Gem de caise, piersici, zmeura si menta

ieri la 13:22

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza si mac