Aperitiv tarta cu spanac, branza si rosii cherry

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 7 Oct 2017 | 1288 vizualizari

 

Vă invit la o felie de tartă rapidă și delicioasă! Puteți adăuga și alte legume care vă plac.

 

INGREDIENTE

  • pentru aluat:
  • 100 g unt
  • 200 g făină
  • 1 ou
  • 6 linguri apă rece
  • 1/2 linguriță de sare
  • 400 g branza de vaci
  • 100 g spanac congelat
  • 200 g rosii cherry
  • 3 ouă
  • Sare
  • Piper
  • Nucșoară
  • ½ gogoșar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tarta cu spanac, branza si rosii cherry:

Într-un vas pui făina cernută și adaugi untul rece și amesteci până obții un aluat sfărâmicios, apoi adaugi ouăle bătute, apa și sarea. Frămânți până obții un aluat omogen pe care îl vei da pentru minim 30 de minute la frigider.


Între timp, mixezi brânza împreună cu spanacul (dezghetat si scurs de apa) și ouăle bătute. Adaugi sare și piper după gust și un vârf de nucșoară. Amesteci bine până se omogenizează compoziția.


Tai gogoșarul feliuțe și le amesteci cu brânza (poți păstra câteva felii pentru ornat).


Întinzi aluatul apoi îl așezi în tava unsă cu unt și tapetată cu făină și îl înțepi cu o furculiță din loc în loc. Adaugi compoziția de brânză cu spanac și tai surplusul de aluat.


Speli roșiile cherry și le tai în jumătate și le așezi deasupra compoziției de brânză. Adaugi feliile de gogoșar.


Introduci tava în cuptorul preîncălzit pentru circa 50 de minute, până se rumenește frumos.


Lași să se răcească puțin și tai tarta.



Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta cu spanac, branza si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Rahela Velicu 1

08.10.2017, 11:29

Buna!

oanapl 1

08.10.2017, 13:11

Vă mulțumesc!

Ina 1

08.10.2017, 14:37

o ador

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Tabita _

11882 puncte

mihaelar63

10730 puncte

oanapl

9685 puncte

Rocsi

7318 puncte

Constelatialeu

6755 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob de miel
  • 03

    V

  • 04

    S

  • 05

    D

  • 06

    L

  • 07

    MA

  • 08

    MI

  • 09

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de avocado cu ton

de Lau 9

ieri la 21:54

Prajitura cu crema de portocale de post

de Rocsi 9

ieri la 20:28

Cartofi Duchesse, cu branza sarata

de RODIMUR 7

ieri la 12:42

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei cu branza la cuptor