Aperitiv tarta sarata Yupiiii

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2017 | 2921 vizualizari

 

De cate ori fac placinte, o parte din aluat folosesc sa fac aceasta tarta sau renut la placinte in favoarea ei.

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 150 ml apa calduta
  • 150 ml lapte
  • 800 gr de faina
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 ou
  • 1 pl de drojdie
  • 1 lg de sare
  • Umplutura:
  • 200 gr de salam cu sunca
  • 100 gr de cascaval Delaco
  • 100 gr de bacon afumat
  • 100 gr branza de burduf
  • 2 rosii mari
  • 3-5 oua
  • 2 fire de ceapa verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tarta sarata Yupiiii:

       Mai intai, preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia).

Intr-un castron, punem faina, in mijloc punem maiaua, ouale, laptele si uleiul. Framantam bine aluatul si lasam sa creasca.

        Cand aluatul a crescut, intindem 2 foi pentru 2 tarte si le asezam in forme unse cu unt. Pe fiecare, le umplem pe rand, cu salam, cu sunca, felii de rosie, ceapa verde taiata fidelute, branza de burduf, bacon si cascaval ras.

         Dam tavile la cuptorul incins, pentru 15 minute. Scoatem tavile, spargem peste compozitie oua, presaram cascaval ras si mai lasam la cuptor, pana se fac ouale. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Putem face ce umplutura dorim.

2

Daca adaugati dovlecei si rosii ptr. o tarta cu legume, presarati busuioc, ii da o aroma deosebita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta sarata Yupiiii" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu cascaval si sunca