Omleta cu ardei

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2011 | 4223 vizualizari

 

Este una din omletele care le fac foarte des. Imi place la nebunie gustul de ardei prajit. Este buna buna. Are doar ardei si ou.

 

INGREDIENTE

  • 4-5 ardei
  • 3 oua
  • 2 linguri lapte
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ardei:

Ardeii se spala, se curata si se taie patratele potrivite.

Se pun la calit cu putin ulei.

Ouale se bat cu 2 linguri lapte, sare si piper.

Cand ardeii s-au inmuiat si s-au rumenit putin se toarna ouale peste.

Se prajeste 5 minute pe o parte, se intoarce cu ajutorul capacului pe partea ailalta si se prajeste inca 5 minute.

Cand este rumena pe ambele parti este gata.

Se serveste cu muraturi sau salate.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ardei" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pate vegetal tricolor