Aperitiv tort cu crema de branza si somon

de Veronica22 in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2020 | 1589 vizualizari

 

Un aperitiv aspectuos si este perfect in sezonul rece. Un Aperitiv perfect pentru mesele festive de sarbatori.
"Bunatati pentru Craciun".

 

INGREDIENTE

  • Blat galben:
  • 2 oua
  • 2 linguri de ulei,
  • 1 lingura smantana,
  • 2 linguri faina,
  • 5-6 masline negre taiate felii,
  • 1 lingurita praf de copt.
  • Blat verde:
  • 2 oua,
  • 2linguri ulei,
  • 1 lingura de smantana,
  • 2 linguri de faina,
  • 1 lingurita praf de copt,
  • 2 linguri de spanac
  • Blat portocaliu:2 oua,
  • 2 linguri ulei,
  • 1 lingura smantana,
  • 2 linguri de faina,
  • 1 lingurita praf de copt,
  • 1 lingura pasta de rosii (sau ardei)
  • Umplutura:
  • 200 gr branza feta,
  • 3 linguri de smantana,
  • 1/2 ardei rosu,
  • 1/2 ardei verde,
  • 100 gr somon afumat,
  • Decor:200 gr branza topita,
  • 2 linguri smantana,
  • 2-3 linguri cascaval ras
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tort cu crema de branza si somon:

Galbenusurile se freaca cu smantana, uleiul, praful de copt, sare si apoi se adauga ingredientul colorant (maslinele, pasta de tomate sau spanacul). Fiecare blat se coace separat intr-o forma patrata de 25/25 cm.

Crema:
Branza si smantana se amesteca bine, adaugam somonul taiat marunt.Impartim crema in doua parti egale.In jumatate adaugam ardei verde tocat marunt si in cealalta jumatate adaugam ardeiul rosu.
Punem la baza blatul cu masline, crema cu ardei verde,asezam blatul cu spanac si apoi crema cu ardei rosu.Deasupra asezam blatul portocaliu. Acoperim cu crema din branza topita si apoi decoram dupa plac si imaginatie.Cateva frunze de marar si patrunjel,un omulet de zapada din felii de ou fiert au fost decorul meu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tort cu crema de branza si somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

20.01.2020, 12:01

-Licurici- 1

20.01.2020, 12:06

Rocsi 1

20.01.2020, 19:02

Ce aperitiv festiv si cat de aspectos! Bravo!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol la cuptor, cu cartofi

de oanapl 7

ieri la 19:34

Reteta de crinkles cu portocala

de laura_n 7

ieri la 15:22

Supă/ Cremă de linte

pe 01.12 la 20:23

Mazare congelata pentru iarna

pe 30.11 la 20:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2547 puncte

Caty

1370 puncte

Panacris

1300 puncte

vasimur

1195 puncte

Constelatialeu

1156 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua vopsite de Paste si Inaltare