Aperitiv vesel

de stefania in Aperitive / Garnituri, 14 Aug 2010 | 11382 vizualizari

 

Ce spuneti de acest arici vesel si gustos ? L-am pregatit cu prietena mea Luminita din dorinta de a-l poza pentru un pliant, dar as vrea sa va bucurati si voi de acest 'joc culinar'. Este foarte usor de pregatit, este gustos si aduce multa culoare si bucurie pe mesele festive, si nu numai.

 

INGREDIENTE

  • 10 oua prepelita
  • 5 rosii cherry
  • 50 gr cascaval
  • 50 grame sunca
  • cateva masline
  • ardei galben sau verde
  • castravete
  • 1 rosie mare mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv vesel:

Se fierb 10 oua prepelita si taie in jumatati. Cele 5 rosii cherry se taie deasemenea in jumatati. Cascavalul, sunca,ardeiul,castravetele se taie felii subtiri si apoi patratele de cca 1,5-2 cm. Se infig pe scobitori de dimensiune normala alternand ouale,cherry,cascaval,sunca,castravete,ardei,masline dupa imaginatia fiecaruia. Se infig in rosia mare (taiata la partea coditei pentru a avea stabilitate pe farfurie) dand nastere acestui minunat arici.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv vesel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mena29 1

15.08.2010, 08:47

Julie 1

15.08.2010, 10:51

arata bine! Asa poti pacali usor un copil mofturos!

jolygina 1

19.08.2010, 13:42

intradeva arata foarte bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Conopida gratinata