Aperitive cu clatite sarate

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 31 Mar 2013 | 4834 vizualizari

 

Mi-au ramas clatite de la tort si am facut ce se vede, dar pentru cine doreste,mai repet reteta de la Clatitele cu bere care se potriveste pentru ce avem aici.

 

INGREDIENTE

Aluat

  • 350g faina
  • 400ml lapte
  • 400ml bere
  • 3oua
  • 2linguri ulei
  • sare

Umplutura1

  • 1ceasca spanac congelat (2-3 cuburi)
  • 1catel de usturoi
  • 1lingurita cu unt
  • 2linguri parmezan
  • 1cabanos

Umplutura2

  • 4ciuperci
  • 1catel de usturoi
  • 1lingurita unt
  • 2linguri parmezan
  • 1/2ardei gras rosu
  • In plus
  • rosii cherry
  • masline fara samburi
  • frunze de ceapa verde
  • ardei gras colorat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive cu clatite sarate:

1-In tigaia cu unt calim spanacul taiat daca nu este impreuna cu usturoiul de asemenea taiat marunt;dupa ce nu mai lasa apa,dam deoparte si adaugam parmezanul,amestecam repede si umplem clatita apoi rulam impreuna cu cabanosul pus deasupra;punem clatita rulata pe o folie alimentara,o rulam din nou strans si dam la rece.


2-In tigaia cu unt calim ciupercile taiate cubulete foarte mici impreuna cu usturoiul de asemenea taiat;dupa ce s-a evaporat apa lasata de ciuperci,dam deoparte si adaugam parmezanul,amestecam si umplem clatita,deasupra punem suvite de ardei rosu,rulam si la fel punem pe folie alimentara


Dupa 2h,taiem rulourile in bucati late de 2degete iar in bete de frigarui mici sau taiate,punem 1/2rosie,o felie mica de ardei apoi bucata de clatita;pe alt bat punem o maslina si ardei si clatita


Pe farfurie punem frigaruile intercalate si ornate

 

TIPS-URI

1

pentru cine doreste sa faca aceasta reteta,dublati ingredientele pentru ca aici am ingrediente doar pentru 2clatite(atat mi-au ramas,restul au mai fost si rupte)

2

puteti folosi orice alta umplutura dar trebuie sa aveti in vedere ca umplutura,atunci cand clatita se taie,sa nu se risipeasca,de aceea trebuie adaugat un liant

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive cu clatite sarate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mamaieelena 1

31.03.2013, 16:21

ce frumos colorate sunt

danakarin 1

31.03.2013, 17:14

Ce bine arata! Frumoasa prezentare la o reteta delicioasa!

ianculubita 1

01.04.2013, 08:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Covrigei cu chimen si parmezan