Aperitive cu somon

de Criss in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2016 | 750 vizualizari

 

Somonul afumat este singurul fel de peste pe care il mananca Alex, astfel ca ii cumpar destul de des, desi in afara de aceste aperitive sicosuletele cu crema de branza si somon, nu prea am idee ce as putea pregati cu somon afumat, dar mai caut idei, retete. Aperitivele acestea pe langa faptul ca se fac foarte usor si repede, sunt si foarte bune si aspectuoase.

 

INGREDIENTE

  • 100 g somon afumat
  • 200 g crema de branza
  • 1 lingura iaurt cremos (optional)
  • castravete
  • paine prajita/biscuiti sarati/crackers/toast
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive cu somon:

Intr-un bol se pune somonul (o feliuta o pastram pentru decor), crema de branza si iaurtul si se mixeaza cu blenderul vertical pana rezulta o crema fina si omogena. Eu am preferat sa folosesc toast de secara de la Lidl, care in cazul meu inlocuiesc cu succes paine si merg foarte bine la astfel de aperitive. Crema de branza cu somon se pune intr-un posh, se spriteaza putin pe toast, pentru a fixa rondelele de castravete si pe fiecare castravete se spriteaza cate o avelina. Se decoreaza cu fasii subtiri de somon si cu firicele de marar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive cu somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

- TABITA - 1

17.02.2016, 12:07

Stefania1964 1

17.02.2016, 14:04

Criss 1

17.02.2016, 17:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu somon si crema de branza