Aperitive oua umplute

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2011 | 21019 vizualizari

 

Pe langa cele clasice cu pateu am experimentat si cu peste afumat vazand undeva pe bucataras.ro ceva asemanator.

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 200 g unt
  • o cutie mica pateu de ficat 
  • 100 g peste afumat
  • maioneza de casa
  • sare, piper
  • 1 lingurita de mustar
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive oua umplute:

Ouale se fierb tari. Se pun in apa rece si apoi se curata. Se taie in doua si galbenusurile se impart egal in doua castroane.


In primul castron punem pateul de ficat, 100 g unt moale, o lingurita de mustar, sare si piper si se amesteca pana se omogenizeaza.


In al doilea castron punem pestele afumat maruntit in robot, 100 g unt moale, sare, piper si se amesteca pana la omogenizare.


Jumatatile de ou se umplu in mod egal cu cele doua compozitii de mai sus.


Pe fiecare jumatate de ou se pune cu poshul (cine are) sau cu punga (cine NU are) maioneza de casa si se orneaza.


Eu le-am ornat simplu dar diferit: cu masline si gogosari acri pe cele cu peste afumat si cu castravete acru si gogosari acri pe cele cu pateu de ficat.


Noua ne plac asa, simple, fara sosuri sau verdeturi.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (48)

lia maria 1

12.01.2011, 09:53

mamaieelena 1

12.01.2011, 10:03

bune si arata frumos

MotanLaOale 1

12.01.2011, 11:33

multzumesc pentru aprecieri

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9330 puncte

RODIMUR

8940 puncte

Rocsi

4600 puncte

Constelatialeu

3880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv placinta cu branza de vaci
  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de gutui

ieri la 22:17

Gem de struguri

ieri la 21:47

RETETA RECOMANDATA
The perfect scrambled eggs