Aperitive pizza

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 19 Aug 2010 | 4647 vizualizari

 

o pizza rapida,si foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie foietaj congelat (cu 2 foi)450 g
  • salam porc 100 g
  • sunca de curcan 200g
  • 200 mozzarella
  • 2 oua
  • bulion
  • ienibahar
  • ardei rosu 1 feliuta
  • ardei verde 1 feliuta
  • 50 g unt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive pizza:

Se lasa sa se decongeleze foile putin dupa care se ung bine cu unt si bulion(facut de mine) sau pasta de tomate.


Se taie salamul si sunca bucatele mici si se amesteca cu ouale crude sau fierte (mai bine fierte ,eu le-am pus crude),mozzarella sau cascaval si ardeiul taiat marunt.


Se pune jumatate din cantitate pe o foaie si se ruleaza apoi se taie bucatele la 2 cm


Se pun in tava unsa cu unt si se da tava la cuptor pentru 20 minute la 160 grade,va ies 20 bucati mie mi-au iesit 21


Se servesc atat reci cat si calde cu khetchup

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

nadina73 1

21.08.2010, 01:14

mena da crezi ca uit eu de tine?

nadina73 1

21.08.2010, 01:15

nu teo nu se farama deloc se topeste cascavalul si in combinatie cu oul incearcale

mariac 1

29.08.2010, 21:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta aperitiv cu ciuperci