Aperitive platou cu gustari

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2016 | 6421 vizualizari

 

Ca in fiecare an, mi-am omenit colegele cu un platou de  gustari. Cate ceva, sa-si gaseasca fiecare de servit pe bunul plac. Pentru ca servirea sa fie mai practica, am apelat la ajutorul scobitorilor.
 

 

INGREDIENTE

  • Sunca neafumata + rosii cherry galbene
  • Cascaval maturat + struguri negri
  • Smochine + carnat picant
  • Mozzarela bilute+ rosii cherry + busuioc verde
  • Salam uscat cu piper+ branzica proaspata + castravecior murat
  • Masline verzi
  • plus scobitori
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive platou cu gustari:

  1. Taiati cuburi sunca si cascavalul.
  2. Spalati rosiile, strugurii si busuiocul verde.
  3. Taiati in doua rosiile.
  4. Scurgeti maslinele de zeama cu saramura.
  5. Cu ajutorul scobitorii, fixati sunca cu rosie galbena, cascavalul cu strugure, mozzarella cu rosie si busuioc.
  6. Feliati carnatul picant.
  7. Smochinele se incresteaza pe mijloc si in despicatura, se pune feliuta de carnat picant.
  8. Feliile subtiri de salam cu piper se ung cu branzica si se asaza in mijloc cate un mic castravecior murat (sau un bastonas, daca nu aveti castraveti atat de mici) .Se fixeaza felia de salam ca in imagine, cu ajutorul unei scobitori.
  9. Asezati totul frumos, impreuna cu maslinele, pe un platou sau o tava mare.

   Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Cantitatile sunt aleatorii, in functie de cate persoane aveti la masa.

2

La acest platou, am servit paine cu nuca si seminte de dovleac.

3

Am folosit o tava mare cromata care a dat un plus de aspect aperitivelor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive platou cu gustari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

MihaiV 1

14.01.2017, 16:14

"'Cantitatile sunt aleatorii, in functie de cate persoane aveti la masa.""

Pai daca este in functie ...de, atunci cantitatile mi sunt aleatorii(intamplatoare)!

MihaiV 1

14.01.2017, 16:15

ERATA:
"'mi"' = nu

mihaelar63 1

14.01.2017, 20:08

Ai dreptate Mihaiv . Nu am folosit termenul corect . Am sa fiu mai atenta . Multumesc de atentionare
Recunosc ca s-ar putea sa am unele lacune . Acelea nu tin de politete . Nu toate gospodinele sunt titrate in litere )

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4499 puncte

oanapl

1307 puncte

Rocsi

986 puncte

dantes

754 puncte

abstract01

671 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spirale din foietaj cu branza si chimen.