Aperitive reci

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 26 Dec 2013 | 14864 vizualizari

 

Daca tot aveam de toate prin frigider am profitat si am creat mici gustari reci, dragalase si cu ceva branzica fina de la Delaco...Sunt grozave mai ales daca aveti musafiri la masa si in plus se fac foarte repede. Astea le-am pregatit pentru ieri, insa astazi am mai facut si altele cu niste carnaciori, miez de lapte, o sa le vedeti in ultima poza! Sper sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • 3 felii sunca de praga
  • 4 felii cascaval (eu am folosit Delaco)
  • 10 bucati Aperifrais Provence si Italie ( sunt aperitive de branza de la Delaco)
  • 1/2 castravete verde
  • scobitori
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive reci:

Spalam castravetele si il taiem felii rotunde potrivit de groase.
Pe un tocator punem o felie sunca de praga, doua felii cascaval, iar sunca praga, iar doua felii cascaval si acoperim cu ultima felie de sunca.
Presam usor cu mana, indepartam marginile, apoi cu un cutit bine ascutit taiem patratele.
Peste feliile de castraveti punem cate un patrat din sunca cu cascaval apoi cate o bucata de aperifrais.
Infingem cate o scobitoare in fiecare sa le fixam.
Le dam putin la rece apoi servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive reci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (48)

Rocsi 1

17.12.2016, 19:13

Multumesc Ancutsa

noiinbucatarie 1

26.12.2016, 20:50

Rocsi 1

27.12.2016, 12:11

Rahela

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!