Aperitive Tartine cu somon afumat si spanac

de Oana in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2018 | 3202 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr somon afumat
  • 100 gr frunze de spanac proaspat
  • 2 linguri de capere
  • 50 ml ulei de masline extravirgin
  • 1 lingurita plina cu miere
  • 1 lingurita plina cu mustar
  • sare si piper dupa gust
  • felii de bagheta alba cu susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive Tartine cu somon afumat si spanac:

Pe feliile de somon afumat se pun frunze de spanac si se ruleaza strans. Se pun in folie de plastic si se pun la frigider 15 minute.

Se amesteca uleiul de masline cu mierea si mustarul, sare si piper dupa gust si se ung feliile de bagheta.

Se scoate somonul din frigider si se taie rulourile in rondele. Se pun pe felia de bagheta si se decoreaza cu capere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive Tartine cu somon afumat si spanac" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tagliatelle cu carne de vitel si mazare verde

ieri la 23:10

Supa crema de morcovi cu ghimbir

de Anett 1

pe 26.11 la 21:54

Faguri

pe 26.11 la 16:03

TOP
utilizatori

katty

5333 puncte

Rocsi

4428 puncte

Constelatialeu

3656 puncte

mihaelar63

3377 puncte

dantes

2307 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tagliatelle cu carne de vitel si mazare verde

ieri la 23:10

Supa crema de morcovi cu ghimbir

de Anett 1

pe 26.11 la 21:54

Faguri

pe 26.11 la 16:03

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu spanac, ciuperci si branza de vaci