Aperitive Tartine cu somon afumat si spanac

de Oana in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2018 | 2056 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr somon afumat
  • 100 gr frunze de spanac proaspat
  • 2 linguri de capere
  • 50 ml ulei de masline extravirgin
  • 1 lingurita plina cu miere
  • 1 lingurita plina cu mustar
  • sare si piper dupa gust
  • felii de bagheta alba cu susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive Tartine cu somon afumat si spanac:

Pe feliile de somon afumat se pun frunze de spanac si se ruleaza strans. Se pun in folie de plastic si se pun la frigider 15 minute.


Se amesteca uleiul de masline cu mierea si mustarul, sare si piper dupa gust si se ung feliile de bagheta.


Se scoate somonul din frigider si se taie rulourile in rondele. Se pun pe felia de bagheta si se decoreaza cu capere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive Tartine cu somon afumat si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Oana 1

17.12.2018, 12:36

mihaelar63 1

17.12.2018, 13:44

Doua baghete si restul kiitului va rog )

abstract01 1

23.12.2018, 20:06

Excelente

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5306 puncte

Rocsi

5067 puncte

mirela0911

4906 puncte

 Adi

2951 puncte

RODIMUR

2046 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui la tigaie, cu ciuperci si smantana

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 21:31

Desert prajitura cu urda si bezea

pe 09.08 la 19:36

Desert cu zmeura, ciocolata si lamaie

de Rocsi 9

pe 09.08 la 18:26

Salata mediteraneana, cu paste, ton, rosii cherry si pesto

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 14:33

Mancare scazuta de cartofi cu castraveti in saramura

de Adi 4

pe 09.08 la 12:22

RETETA RECOMANDATA
Conopida la cuptor cu spanac si iaurt aromat