Appetizer cu crema de mazare si rubine

de aziz in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2010 | 1660 vizualizari

 

Da ati citit bine ,,rubine,,.....pot fi numite altfel bobitele minunatei rodii? Pentru crema de mazare vom folosi mazare uscata decojita.cantitatile le stabiliti dumneavoastra in functie de persoane ,de portii s.a.m.d.aceasta crema poate fi tinuta in frigider 3-4 zile .

 

INGREDIENTE

  • 200 gr mazare uscata decojita
  • 2 bete telina verde
  • un catel usturoi
  • o rodie
  • 1 fenel
  • 50 gr unt sau margarina
  • sare piper
  • supa instant
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Appetizer cu crema de mazare si rubine:

se pune mazarea la fiert cu telina si usturoiul .puteti pune mazarea cu o zi inainte la inmuiat in apa pentru a fierbe mai usor.se sareaza pipereaza,adaugam supa instant.se lasa la fiert pina cind devine crema aveti grija sa nu se prinda,adaugati din cind in cind apa .cind totul este pasta luam de pe foc lasam la racorit apoi punem in blender impreuna cu untul sau margarina (se mai pot pune si alte ierburi aromate dupa gust).crema obtinuta se lasa la frigider iar in momentul servirii se pune pe felii de piine prajita sau cum vedeti in fotografiile de mai jos.eu am taiat feliile de piine cu forme pentru prajituri.fenelul se taie felii si se prajeste in ulei se sareaza si pipereaza inainte apoi se pune putin suc de la lamiie.se orneaza cu bobite de rodie care vor da un gust deosebit ......

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Appetizer cu crema de mazare si rubine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

corina241 1

25.11.2010, 23:37

ce frumos ai aranjat

aziz 1

26.11.2010, 16:46

merci fetelor sinteti dragute!

adry88 1

11.05.2011, 15:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Salata cu paste si porumb