Appetizer cu crema de mazare si rubine

de aziz in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2010 | 1873 vizualizari

 

Da ati citit bine ,,rubine,,.....pot fi numite altfel bobitele minunatei rodii? Pentru crema de mazare vom folosi mazare uscata decojita.cantitatile le stabiliti dumneavoastra in functie de persoane ,de portii s.a.m.d.aceasta crema poate fi tinuta in frigider 3-4 zile .

 

INGREDIENTE

  • 200 gr mazare uscata decojita
  • 2 bete telina verde
  • un catel usturoi
  • o rodie
  • 1 fenel
  • 50 gr unt sau margarina
  • sare piper
  • supa instant
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Appetizer cu crema de mazare si rubine:

se pune mazarea la fiert cu telina si usturoiul .puteti pune mazarea cu o zi inainte la inmuiat in apa pentru a fierbe mai usor.se sareaza pipereaza,adaugam supa instant.se lasa la fiert pina cind devine crema aveti grija sa nu se prinda,adaugati din cind in cind apa .cind totul este pasta luam de pe foc lasam la racorit apoi punem in blender impreuna cu untul sau margarina (se mai pot pune si alte ierburi aromate dupa gust).crema obtinuta se lasa la frigider iar in momentul servirii se pune pe felii de piine prajita sau cum vedeti in fotografiile de mai jos.eu am taiat feliile de piine cu forme pentru prajituri.fenelul se taie felii si se prajeste in ulei se sareaza si pipereaza inainte apoi se pune putin suc de la lamiie.se orneaza cu bobite de rodie care vor da un gust deosebit ......

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Appetizer cu crema de mazare si rubine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

corina241 1

25.11.2010, 23:37

ce frumos ai aranjat

aziz 1

26.11.2010, 16:46

merci fetelor sinteti dragute!

adry88 1

11.05.2011, 15:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Salata cu paste si porumb