Appetizer cu crema de mazare si rubine

de aziz in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2010 | 1522 vizualizari

 

Da ati citit bine ,,rubine,,.....pot fi numite altfel bobitele minunatei rodii? Pentru crema de mazare vom folosi mazare uscata decojita.cantitatile le stabiliti dumneavoastra in functie de persoane ,de portii s.a.m.d.aceasta crema poate fi tinuta in frigider 3-4 zile .

 

INGREDIENTE

  • 200 gr mazare uscata decojita
  • 2 bete telina verde
  • un catel usturoi
  • o rodie
  • 1 fenel
  • 50 gr unt sau margarina
  • sare piper
  • supa instant
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Appetizer cu crema de mazare si rubine:

se pune mazarea la fiert cu telina si usturoiul .puteti pune mazarea cu o zi inainte la inmuiat in apa pentru a fierbe mai usor.se sareaza pipereaza,adaugam supa instant.se lasa la fiert pina cind devine crema aveti grija sa nu se prinda,adaugati din cind in cind apa .cind totul este pasta luam de pe foc lasam la racorit apoi punem in blender impreuna cu untul sau margarina (se mai pot pune si alte ierburi aromate dupa gust).crema obtinuta se lasa la frigider iar in momentul servirii se pune pe felii de piine prajita sau cum vedeti in fotografiile de mai jos.eu am taiat feliile de piine cu forme pentru prajituri.fenelul se taie felii si se prajeste in ulei se sareaza si pipereaza inainte apoi se pune putin suc de la lamiie.se orneaza cu bobite de rodie care vor da un gust deosebit ......

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Appetizer cu crema de mazare si rubine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Appetizer cu crema de mazare si rubine-0
Appetizer cu crema de mazare si rubine-1
Appetizer cu crema de mazare si rubine-2
Appetizer cu crema de mazare si rubine-3
Appetizer cu crema de mazare si rubine-4
Appetizer cu crema de mazare si rubine-5

COMENTARII (11)

corina241

corina241 1

25.11.2010, 23:37

ce frumos ai aranjat

aziz

aziz 1

26.11.2010, 16:46

merci fetelor sinteti dragute!

adry88

adry88 1

11.05.2011, 15:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!