Garnitura cartofi umpluti

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 1 Oct 2013 | 9447 vizualizari

 

Pentru ca mi-a ramas din conservele folosite la Pizza si nu am vrut sa le arunc, am facut niste cartofi umpluti deliciosi. 

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mai mari
  • 50 ml ulei de floarea soarelui
  • 50 gr porumb
  • 100 gr vita conserva
  • 1/2 ardei gras
  • 1/2 ceapa
  • 50 gr ciuperci
  • frunze patrunjel
  • 1 ou
  • 2 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • 1 cub knorr
  • 3 catei de usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garnitura cartofi umpluti:

Am curatat cartofii cat mai subtiri cu putinta sa nu pierdem mult din ei, i-am spalat, am taiat o particica mica de la un capat si cu un cutit cu virf am scos miezul din ei.


Miezul scobit il punem intr-o oala cu apa si il fierbem ca pentru piure.


Tocam marunt ciupercile, ceapa si ardeiul si le calim bine in putin ulei, apoi adaugam carnea.


Am adaugat frunzele de patrunjel spalate si tocate, sarea, piperul, pesmetul si oul, amestecam totul bine si cu compozitia obtinuta umplem cartofii.


Apoi intr-o tava unsa asezam cartofii umpluti peste care punem o cana de supa facuta din cubul knorr la care am adaugat un picut de sare si piper si usturoiul zdrobit.


Acoperim cu o folie de aluminiu si dam la cuptorul incins la 200 grade.


Din cand in cand ii intoarcem usor pe toate partile.


Cind sunt aproape gata luam folia si-i lasam sa se rumeneasca si-i ungem din cand in cand cu uleiul din tava.


Cand sunt bine rumeniti ii scoatem din cuptor, ii asezam pe un platou cu o salata langa sau un sos.


Sunt un deliciu!

 

TIPS-URI

1

Se aleg cartofi roz pentru ca nu se sfarima asa tare.

2

Se servesc calzi cu o salata langa sau un sos de marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

babi5 1

01.10.2013, 19:15

deyutzy

merisor 1

01.10.2013, 20:32

Ce reteta faina ai facut, Babi!

babi5 1

02.10.2013, 13:28

Merisor am mai facuto cu ceva timp in urma dar cu carne tocata si sos de marar poti dsa faci si cu brinza si mai multe variante multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi umpluti la cuptor