Ardei de post

de crisad in Mancaruri de post, 3 Dec 2009 | 2393 vizualizari

 

o mancare gustoasa usor de facut in post

 

INGREDIENTE

  • ardei
  • orez ( eu am pus o cana)
  • ceapa
  • morcov
  • telina
  • sare piper 
  • marar
  • ulei 
  • suc de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei de post:

se spala ardeii si se curata de seminte si se lasa la scurs


ceapa morcovul si telina se toaca cubilete si se calesc usor in putin ulei e adauga si orezul(spalat) si se lasa pana se se leaga putin , se adauga si marar tocat in aceasta compozitie si se condimenteaza cu sare si piper


dp ce raceste compozitia se umplu ardeii si capac se pune o felie de rosie .se aseaza in vas si se adauga apa calda si suc de rosii si putina sare si se pun la fiert

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300SV

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

COMENTARII (6)

crisad 1

03.12.2009, 12:10

si mie imi plac cu ciuperci. doar ca ataunci cand fac ardei cu ciuperci sunt mai mult ciupeci (imi plac mie tare mult) si de aceea fac ardei cu orez si legume si ardei cu ciuperci si orez

Michelle 1

03.12.2009, 14:26

rivka 1

03.12.2009, 15:02

mmmm sunt buni mi-ai facut pofta.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ardei umplut cu orez si ciuperci