Ardei bulgaresc la borcan

de Oana in Muraturi, 10 Iul 2009 | 34489 vizualizari

 

Sunt extraordinari ardeii murati, merg de minune cu ciorbitele si mai ales cu sarmalutele, mmmm!

 

INGREDIENTE

  • 2 kg ardei bulgaresc
  • 1/2 l otet
  • 1l apa
  • 2 linguri sare grunjoasa
  • 2 linguri zahar
  • foi de dafin
  • 2 linguri boabe de mustar
  • 2 linguri boabe de piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei bulgaresc la borcan:

Este bine sa cumparati ardei verde si rosu, sa arate bine borcanele :) Se spala ardeiul. Se prepara saramura amestecand toate ingredientele intr-o oala mare si se pune la foc. Cand clocoteste se stinge si se opareste ardeiul 1-2 minute. Se pune pe rand, nu tot odata. Daca saramura se raceste se mai da drumul putin la foc, sa fie tot timpul fierbinte. Se pune ardeiul in borcane, apoi se toarna si saramura. Se inchid bine borcanele si se fierb la bain-marie 15 minute, de cand incepe apa din oala sa fiarba. Ies 4 borcane de 800 g.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei bulgaresc la borcan" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Oana 1

15.07.2009, 01:28

Nu m-am gandit daca sa le vand Tie pot sa-ti dau cu draga inima Ardeiul asta bulgaresc e la mare cautare la noi in casa, se termina mereu primul!! in fiecare an pun mai multe borcane!

luminita20_2006 1

15.08.2009, 21:24

astazi am incercat si eu reteta ta...sper sa imi iasa si mie la fel de bine

claudiubj 1

09.08.2012, 20:57

Ar trebui sa vedem o mostra prima data. Dar merg pe incredere de data asta.

Claudiu B

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Ardei iute pentru iarna